Vi er eksperter i…

Med både håndværksmæssig og akademisk baggrund, fokuserer vi på at lave løsninger, som ikke kun er beregningsmæssigt korrekte, men også håndværksmæssigt udførlige, så du under udførelsen får det bedste resultat til den bedste pris.

9

Totalprojektering

Totalprojektering af boligbyggeri (se mere her: byggerådgivning)

9

Projektering af bærende konstruktioner

Projektering af bærende konstruktioner i boligbyggeri af alle størrelser (se mere her: statiske beregninger)

9

Direkte kontakt til entreprenøren

Direkte kontakt til entreprenøren – Vi tager gerne den direkte kontakt med din entreprenør, så du ikke skal stå som mellemleddet, hvor der kan opstå frustrationer, misforståelser og fejl

9

God kundeservice

God kundeservice – Som rådgivere står vi til rådighed for dig som bygherre, og vores fokus er at gøre byggeprojektet så let som muligt for dig, så dette ikke tager al din tid og energi

9

Nedrivning af bærende vægge

Statiske beregninger og rådgivning ifm. nedrivning af bærende vægge – Erfaring fra over 500 nedrivningsprojekter

Peter Michael Stavnager

Peter Michael Stavnager

Indehaver & Direktør - Stavnager ApS


Peter er erfaren bygningskonstruktør og konstruktionsingeniør med over 500 små og mellemstore ny- og ombyningsprojekter i den private sektor af byggebranchen.

Peter har baggrund som tømrer, bygningskonstruktør og konstruktionsingeniør, som giver en stor forståelse for det generelle byggeri og har derfor stor erfaring med løsning af detailkonstruktioner. Baggrunden som tømrer giver også en god dialog med den udførende del, hvor der her kan undgås misforståelser, imellem den udførende og den projekterende del. Den gode tekniske dialog er også varemærket, når det kommer til kundekontakten, hvor der bliver lagt stor vægt på løsninger, som både kommer kunden og den udførende part til gode. Beregningsteknisk har Peter stor erfaring med bærende konstruktioner i alle typer murværk, træ-, stål- og betonkonstruktioner, hvilket giver alle værktøjerne til renoveringsprojekter og nybyg i alle størrelser. Derudover ligger der en del erfaringstimer i opsætning af komplekse regneark til beregning af bærende konstruktioner, hvilket giver værktøjerne til at kunne regne på komplicerede specialløsninger og samlinger.

KRISTINA JØRGENSEN

KRISTINA JØRGENSEN

Indehaver & Direktør - Hilberth og Jørgensen Arkitekter


Kristina har 10 års erfaring som arkitekt. De første tre år af hendes karriere boede hun i Spanien og arbejdede på flere tegnestuer, der beskæftigede sig med både offentlige projekter og private boliger. Efterfølgende flyttede hun tilbage til Danmark og startede egen tegnestue med en kollega med det formål og ønske at tegne for private kunder.

I dag er Kristinas speciale at tegne villaer, sommerhuse, ombygninger, tilbygninger samt indretnings- og designløsninger. Hendes drivkraft er at tegne arkitektur, som ikke kun imødekommer, men også overgår kundens ønsker, og skaber de helt rigtige rammer for et personligt hjem. At se potentialer og muligheder, der beriger et eksisterende hjem eller skaber rammerne for en ny bolig i en arkitektur, der forener form, funktion og æstetik i helhed og detalje. For Kristina er hvert projekt unikt, og hun lægger derfor stor vægt på at skabe et tæt samarbejde med kunden, så der igennem hele designprocessen er fokus på de specifikke behov, ønsker, udfordringer og muligheder, der definerer det pågældende byggeprojekt. Hos Hilberth & Jørgensen Arkitekter handler arkitektonisk kvalitet om at forene både de tekniske, funktionelle og æstetiske forhold i ethvert projekt med det formål at skabe de rette omgivelser for enhver kunde.

Peter Michael Stavnager

Indehaver & Direktør – Stavnager ApS

Peter er erfaren bygningskonstruktør og konstruktionsingeniør med over 500 små og mellemstore ny- og ombyningsprojekter i den private sektor af byggebranchen.

Peter har baggrund som tømrer, bygningskonstruktør og konstruktionsingeniør, som giver en stor forståelse for det generelle byggeri og har derfor stor erfaring med løsning af detailkonstruktioner.

Baggrunden som tømrer giver også en god dialog med den udførende del, hvor der her kan undgås misforståelser, imellem den udførende og den projekterende del.

Den gode tekniske dialog er også varemærket, når det kommer til kundekontakten, hvor der bliver lagt stor vægt på løsninger, som både kommer kunden og den udførende part til gode.

Beregningsteknisk har Peter stor erfaring med bærende konstruktioner i alle typer murværk, træ-, stål- og betonkonstruktioner, hvilket giver alle værktøjerne til renoveringsprojekter og nybyg i alle størrelser.

Derudover ligger der en del erfaringstimer i opsætning af komplekse regneark til beregning af bærende konstruktioner, hvilket giver værktøjerne til at kunne regne på komplicerede specialløsninger og samlinger.

Kristina Jørgensen

Indehaver & Direktør – Hilberth og Jørgensen Arkitekter

Kristina har 10 års erfaring som arkitekt. De første tre år af hendes karriere boede hun i Spanien og arbejdede på flere tegnestuer, der beskæftigede sig med både offentlige projekter og private boliger. Efterfølgende flyttede hun tilbage til Danmark og startede egen tegnestue med en kollega med det formål og ønske at tegne for private kunder.

I dag er Kristinas speciale at tegne villaer, sommerhuse, ombygninger, tilbygninger samt indretnings- og designløsninger. Hendes drivkraft er at tegne arkitektur, som ikke kun imødekommer, men også overgår kundens ønsker, og skaber de helt rigtige rammer for et personligt hjem.

At se potentialer og muligheder, der beriger et eksisterende hjem eller skaber rammerne for en ny bolig i en arkitektur, der forener form, funktion og æstetik i helhed og detalje.

For Kristina er hvert projekt unikt, og hun lægger derfor stor vægt på at skabe et tæt samarbejde med kunden, så der igennem hele designprocessen er fokus på de specifikke behov, ønsker, udfordringer og muligheder, der definerer det pågældende byggeprojekt.

Hos Hilberth & Jørgensen Arkitekter handler arkitektonisk kvalitet om at forene både de tekniske, funktionelle og æstetiske forhold i ethvert projekt med det formål at skabe de rette omgivelser for enhver kunde.

Kontakt

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt.

  Mail: kontakt@stavnager.com
  Tlf.nr.: +45 9392 9757
  Adresse: Lyshøjen 8D, 1. th, 8520 Lystrup
  CVR: 41291265
  Forretningsbetingelser

  Er du i tvivl om din væg er bærende?
  Vi giver en gratis vurdering. Det eneste vi skal bruge fra dig er de byggetekniske tegninger over ejendommen med den pågældende væg markeret på plantegningen. Disse findes typisk på de digitale byggesagsarkiver: weblager el. filarkiv.

  Lyshøjen 8D, 1. th, 8520 Lystrup